Over Ons

Meer Info

Over Chiara

Ristorante Chiara is een prachtig restaurant gelegen in het charmante stadje Schagen. Onze missie is om onze gasten te voorzien van de meest heerlijke Italiaanse gerechten en een onvergetelijke eetervaring.

Bij Ristorante Chiara streven we ernaar om alleen de beste ingrediënten te gebruiken voor onze gerechten. We gebruiken verse, lokale en seizoensgebonden producten om de authentieke smaken van Italië naar Schagen te brengen. Onze menukaart biedt een scala aan traditionele gerechten, zoals verse pasta’s, pizza’s, antipasti en overheerlijke desserts.

Onze toegewijde medewerkers zijn gepassioneerd over eten en service en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan Ristorante Chiara perfect is. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een feestelijke gelegenheid, wij zullen ervoor zorgen dat uw ervaring onvergetelijk wordt.

We zijn trots op de kwaliteit van ons eten en de service die we bieden. We willen dat onze gasten zich thuis voelen bij Ristorante Chiara en keer op keer terugkomen. Dus kom langs en ontdek de heerlijke smaken van Italië in ons restaurant in Schagen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

ELKE VRIJDAG

Catch of the Day

Elke vrijdag hebben wij verse vis uit de Noordzee.

De gevarieerde gerechten van Ristorante Chiara zijn steevast supervers, met seizoensgebonden vangsten

Life is a combination of magic and pasta.

Federico Fellini